Bazár

Idén sem marad a Malomfesztivál kirakodóvásár nélkül! Kézműves csodák és mindenféle vidám bohóság vár benneteket a standoknál...

Adam's Honey Farm

 

Helyi méhek, helyi nektárból készült méze, helyi pálinkával keverve – a tavalyi érdeklődésre való tekintettel, idén újratöltve.

Alkotó Zug
 

Bán Bea kínálatában különféle kézműves technikákkal készült ékszerek, festmények és rengeteg fajta dísztárgy megtalálható, egy kis „Beás” fűszerezéssel.

AnnaDrót


Egyedi drótékszerek, hét év autodidakta kézműves tapasztalatából és az alkotóban rejlő kreativitásból fakadóan.

Bahia

 

Színpompás és illatos, keleti áruk boltja.

Carol's beauties

 

Egyedi, kézzel készített, antik stílusú ékszerek.

Koós Dezső Bőrmíves

 

A bőrművességet először autodidakta módon tanulva, majd jelen pillanatig még élő mesterek mellett fejlesztve, Dezső minőségi marhabőrből, kizárólag kézzel készíti műveit. Az egyszerűség és a minőség nagyon fontos szempont ezeknél az egyénre szabott, életre szóló alkotásoknál.

DiamondWood & ZorArt

 

Kreatív kézműves pár Szegedről. Kínálatukban találhatóak használati és dísztárgyak uszadékfából, festett kavicsok, ékszerek, kitűzők, hangszerek – és ami időközben eszükbe ötlik. Mindkettejük számára fontos szempont az újrahasznosítás, ügyeskedéseik eredménye pedig az esetek többségében valami olyasmi, amivel a közönség még nem találkozott korábban.

Dianart


Diana nagyjából 6 éve foglalkozik ruhák készítésével, mindenféle érdekes anyagból. Saját bevallása szerint kedvenc alkotása a diszkógömb-ruha, amit a Nylon Grouposokkal készített egy lemezbemutatóra.

Fabala

 

Kézzel készült, egyedi szemüvegkeretek, fából, csak Neked... nincs két egyforma!

Forum Könyvkiadó

 

Forum Könyvkiadó – a vajdasági magyar irodalom serkentése, 1957 óta.

Gilikoti

 

Gilikoti kézzel készült, „fából varrt” és pixelekből álló, egyedi ékszerek.

– Ihlet – Lélek – Idő – Kincs – Orom – Titok – Idén ismét.

Jammin Soap


Szappanok, krémek, samponok természetes alapanyagokból; egészségesebbek, jobbak, szebbek, értékesebbek és sokkal több szeretet van bennük, mint az ipari szappanokban!

Kaleideyes

 

Mandalák a valóság és a képzelet határáról, ékszerekbe foglalva. Szandra saját bevallása szerint a mandalákon keresztül végre láthatja a szürke épületek mögött húzódó könnyed, sárga eget, rajzainak „gyűjtőneve” így lett a Kaleidoscope Eyes.

Kinga Handmade Soaps

 

Természetes kézműves szappanok, testradírok, ajakbalzsamok, szempilla szérum, szakállolaj, paraffin mentes természetes, illatos gyertyák sok sok szeretettel elkészítve.

Mekus

 

Ékszerek és álomfogók, fából, ásványokból, (mű)bőrből és tollakból. Zentáról, kézzel és szeretettel készítve – idén ötödszörre a Malomfesztiválon.

MirArt

 

Az Univerzum apró csodái, süthető gyurmába foglalva.

Mojó

 

Fából készült bútorok, játékok és használati tárgyak, melyek készítése során fontos szempont a fa természetes formájának és mintázatásnak megtartása.

Moon Art Design

 

A csapat a Balástyai Kézműves Alkotókör tagjaiból és újonnan csatlakozott művészekből áll. Stílusuk évről évre egyre kiforrottabb, a Malomfesztivál pedig már három éve a társaság tevékenységének szerves része. Idén is lesznek bőr termékek, kézműves ékszerek, játékok, bicikligumiból készült övek és sok más kreatív, egyedi darab.

Ózsvár kerámia

 

Apa, lánya és fia konyhai használati tárgyai kerámiából, a legnagyobb odafigyeléssel és tapasztalattal készítve.

Pántlika

 

Minden, ami foltvarrás és applikáció. Babaholmik, (öv)táskák, (ágy)terítők és sok más.

Psybell

 

Szegedről négy üzlet képviselőjeként jelenik meg idén is Psybell (Mágori Bea):

  • Eldorádó: szarungok, övtáskák, táskák és bandanák.
  • Ennwira: mesébeillő ásványékszerek.
  • Kreatia: tollas-makramés kiegészítők.
  • Psybell: óriás álomfogók és exkluzív second hand ruhák.
Sunbird handmade

 

Hajni saját bevallása szerint a színek és fények bolondja. Sapkáit, pénztárcáit, táskáit, kesztyűit, tokjait és különböző kiegészítőit is ezen energiáktól inspiráltan készíti. Minden alkotása közel áll szívéhez, hiszen az önkifejezés jegyében készíti őket.

Sundry Art

 

Az ügyeskezű designer idén is eljön a Malomfesztiválra, hogy ismét magunkra ismerhessünk egyik-másik bohókás munkájában. Lábbelik, ruházati cikkek, laposüvegek, cigarettatárcák és még sok más – különféle „szükséges és nem szükséges” dolgok, melyeket imád(hat)unk!

Textil & Filc

 

Dekorációs és használati tárgyak, melyek pamut textilek és filc felhasználásával készültek, gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

Tribe27

 

Wasim Ali Auroville-i lakos törzsek által inspirált egyedi, kézzel készült bőr táskáit és kiegészítőit hozza el a Malomfesztivál kirakodóvására, egyenesen Indiából. (Személyes, különleges darab rendelése lehetséges, a fesztiválon való átvétel feltételével.)

Trip Hemp Fashion

 

Küldetésük, hogy újra egységesen öltözködjünk, továbbá a ruhaipar fenntarthatóvá tétele, ezáltal pedig a környezet komoly károsodásától való védelme, a csapat munkájának alapanyagául szolgáló pihe-puha kender innovatív módon való feldolgozása. A Trip Hemp Fashion kínálatában vagány és extra kényelmes pamut-kender kevert anyagú pólókat találhattok.

Tuhujuhu

 

Kerámia csudaságok, Szerbia legészakibb részében készítve.

Veliki-Meliki

 

Különféle szépségek egy sokoldalú alkotó ügyes kezei alól, egyenesen Fehéroroszországból. Fa tárgyak, festmények, grafikák.

 

Kapcsolat