Légy része a Malomfesztiválnak!

Jelentkezz önkéntesnek

Idén először rekordmennyiségű önkéntessel szeretnénk dolgozni. Miért ne lehetnél Te is 60 fős önkéntesi csapatunk tagja, mely a szervezők munkáját segíti az ötödik Malomfesztivál ideje alatt?

 

Arra buzdítjuk a fiatal generáció tagjait, hogy velünk, szervezőkkel közösen ne csak egy csapatot, de egy közösséget alkossanak a rendezvényhez kapcsolódva.

 

Az önkéntes tevékenységekre szóló jelentkezések közül csak azokat tudjuk elfogadni, melyek az esemény teljes időtartamára (2018. augusztus 16-18.) szólnak, napi 4 órás munkával. (A munkaórákkal és a munka típusával kapcsolatos változtatások jogát fenntartjuk. Az esetleges változásokról az önkénteseket a koordinátoruk értesíti.)

 

A csapat tagjai a fesztivál idejére önkéntes munkát vállalnak. Ez ingyenes belépővel, egy fesztiválpólóval és napi egy étellel jár.

 

Köszönjük szépen jelentkezésed! Örömünkre szolgál, hogy részese szeretnél lenni a 2018-as Malomfesztivál önkéntes csapatának.

 

A jelentkezés lezárult. Köszönjük a megértést!

Jelentkezés produkcióval

Idén, a Malomfesztivál során első alkalommal, lehetőséget adunk kreatív érdeklődőinknek, hogy megmutassák művészetüket, alkotásaikat, tudásukat és képességeiket, megosszák tapasztalataikat a Malom-közösséggel.

 

Kisebb színházi, illetve mozgásszínházi előadások; utcai performansz; irodalmi előadások; képzőművészet; a Malomfesztiválhoz kapcsolódó témájú előadások és foglalkozások (pl. hagyományos kézművesség, holisztikus életstílus, természetes építkezés, természetes gyógymódok, közösségépítés és közösségi események, kommunák és ökofalvak, vegán főzés és táplálkozás, masszázs, pszichológia, utazás, kézműves foglalkozások), (kisebb) zenei performansz – főleg hangszeres, gyermekfoglalkozások és –játékok, harcművészet, szépművészet – minderre nyitottak vagyunk. Előnyben részesítjük azokat a tevékenységeket/produkciókat, melyek technikai szükséglete minimális, illetve melyek betáblázhatóak a fesztivál napközbeni programába. (Nyelvi előny magyar, szerb, angol. Előnyt élveznek a nonverbális produkciók is.)

 

Jelentkezéseitek a kitöltést követően egy elbírálási folyamaton mennek majd keresztül. Az eredményekről minden jelentkezőt értesítünk majd.

 

A jelentkezés lezárult. Köszönjük a megértést!

Kapcsolat