A SZÍNHÁZ JÁTÉK

A SZÍNHÁZ JÁTÉK - SZÍNÉSZTÁBOR - Táborvezetők: Nagyabonyi Emese és Tóth András


“Légy ma gyerek és játssz megint velem,
Emlékezz, ahogy én emlékezem...”


Emlékszel még milyen volt gyerekként játszani? A homokozó sivatag volt, egy görbe bot szablya, az egyenes puska, a pocsolya óceán. Ha a játék örömét soha nem felejtjük el, teljes lehet az élet, színes, inspiráló, izgalmas. A játék megnyugvás, és menekülés is lehet, időutazás és révülés a tudat mélyére. Az oromi malom és környéke különleges energiával és hangulattal rendelkezik, nem véletlen hogy évről-évre visszatérünk ide. Ezt a hangulatot, a zenét, a képzeletünket, improvizációt, színházi szövegeket és egymás segítségét fogjuk kérni, hogy gyerekként játszhassunk, de felnőtt fejjel. Ez a színház!
A táborba mindenkit várunk 16 és 26 év között, akit érdekel a színház, a zene, az önismeret, és egy jó közösséget keres! Ha van hangszer, amin játszol és mozgatható, hozd magaddal! Hozz még tréningruhát, és egy mesét, babonát gyerekkorodból!


Nagyabonyi Emese

Zentán született 1990-ben. Színészet szakon szerzett diplomát az Újvidéki Művészeti Akadémián 2014-ben. Pályafutását Vajdaságban kezdte. Játszott az Újvidéki Színházban, a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatában, és a Tanyaszínházban. Állandó társulati tagja volt a Zentai Magyar Kamaraszínháznak és a szabadkai Kosztolányi Dezső Színháznak. 2018 óta Budapesten él és szabadúszó színésznőként dolgozik. Számos professzionális és független színházi és filmes produkcióban vesz részt színészként. A színházak, melyekben jelenleg alkot: Radnóti Színház, Átrium Színház, Váci Dunakanyar Színház, Soltis Lajos Színház, Pinceszínház, A Vadász Esélye Társulat, Filter Produkció, Orlando Projekt, KB35, Zanotta Art Egyesület, Kosztolányi Dezső Színház. Rendszeresen részt vesz Paolo Antonio Simioni színészképzésein.


Tóth András

1992-ben született Budapesten. Győrben a Keleti István Művészeti Iskolában volt stúdiós. 2010-ben felvételt nyert a Színház-és Filmművészeti Egyetem színész szakára, Marton László, Hegedűs D. Géza és Forgács Péter osztályába. Egyetemi gyakorlatát a Miskolci Nemzeti Színházban töltötte, ahova az egyetem befejezése után le is szerződött. 2017-től a Vígszínház társulatának tagja. 2021-től szabadúszó. Több mint 330 előadást játszott a Vígszínházban a Pál utcai fiúkban, aminek a kezdetektől a tagja volt, de több mint 15 szerepben láthatták a nézők (Padlás, Szentivánéji álom, A nagy Gatsby stb.) 2019-ben létrehozta a Mélyrepülés című előadást, ami az első saját munkája volt, ennek köszönhetően jutott el tavaly a Malomfesztiválra. Azóta vágyik vissza…

Jelentkezni Szerda Zsófinál lehet, a desiresofi@gmail.com e-mail címen. A tábor augusztus 5.-én kezdődik és augusztus 10.-én, a Malomfesztivál nulladik napján este ér véget. 
Maximális létszám: 15 fő.
Jelentkezési határidő: június 15.
A tábor ára: 7000 dinár, ami tartalmaz napi háromszori étkezést, részvételt a foglalkozásokra és az esti programokra valamint egy bérletet a Malomfesztiválra.

Kapcsolat