Érezd jól: Házirend

Kedves látogató, kedves barátunk!

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Malomfesztivál területére történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és elfogadod, hogy annak betartását, eme sorok írói, a szervezők ellenőrzik.

BELÉPÉS

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. A jegyként szolgáló karszalagot az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a szervezők/biztonsági őrök ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek! Amennyiben érdekel bádogbögre-kampányunk, kövesd ezt a linket.

JEGYEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 10:00 órától másnap hajnali 02:00 óráig lehet; a napijegy másnap reggel 10:00 óráig jogosít a rendezvény területén való tartózkodásra. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja. Az utolsó napi – 2022. augusztus 13-i – napijeggyel a rendezvény végéig, 2022. augusztus 14. 12:00 óráig lehet a fesztiválterületen tartózkodni.

Bérlettel a látogató 2022. augusztus 10. 18:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2022. augusztus 14. 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén. Sátrazási és tusolási lehetőséget is biztosítunk a látogatók részére a rendezvény ideje alatt.

Érvénytelen karszalag esetében, köteles vagy egy újat váltani. A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható. Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek. A sérült – átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. karszalag is érvénytelennek számít. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük. Ebben az esetben sajnos kénytelen leszel újat váltani.

Tizenharmadik életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. Tizennegyedik életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

KÖZLEKEDÉS

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket vagy kerékpárt, személyi autót használj.

A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni ugyancsak tilos.

A fesztivál közvetlen közelében korlátozott a parkolóhelyek száma. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy aki teheti, a tömegközlekedést vagy a kerékpározást válassza.

MIT HOZHATSZ BE ÉS MIT NEM?

A rendezvény területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!

Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb kétliteres palackban személyenként legfeljebb egy zsugort, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

HÁZIKEDVENCEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

A Malomfesztivál szereti az állatokat, de…!

A fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házikedvenceket lehet behozni. Házikedvenceket a rendezvény területére csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolvány egy évnél nem régebbi veszettségoltással, és póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda telefonszámával. A fentiek megléte a rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házikedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.

TALÁLT TÁRGYAK

Kérjük, a talált tárgyakat a malomban található információs pultnál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

EGYÉB

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A büfében 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki.

Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos.

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy vigyázzatok a természetre, magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!

A Malomfesztivál szervezői

Kapcsolat