FOLKFUSION

FOLKFUSION – ZENEI TÁBOR / Táborvezetők: Csasznyi Imi és Tokodi Krisztofer

Folkfusion, avagy amikor két világ találkozik. Csasznyi Imi részéről a tradicionális, népzenei örökségünk kerül terítékre a tőle már megszokott „folk underground” stílusban. Tokodi Krisztofer pedig az elektronikus zene univerzumából érkezik. Ősi energiákat csomagolunk a legmodernebb kiszerelésbe. Mindenki azt és annyit tesz majd hozzá, amit és amennyit érez. Nem az érdekel minket, amit nem tudsz, hanem az, ami ösztönösen fakad belőled. 
Foglalkozásunkon laza közös zenélésre/éneklésre számíthatsz, jó hangulatban, kreatív környezetben. Az egész miértje az együtt muzsikálás varázsa. Célunk, hogy az örömzenélésekben minden résztvevő személyisége kibontakozhasson. 

Ha szívesen vennél részt hangszereddel/hangszálaiddal egy ilyen összekapcsolódásban, jelentkezz hozzánk. A rövid bemutatkozólevélbe foglald bele azt is, hogy min játszol, és milyen stílust képviselsz, szeretsz.
A hangszeres játékok mellett szeretettel várjuk azokat a jelentkezőket akiket érdekel az elektronikus zene világa is. Ehhez mindössze egy laptopra van szükséged és segítünk megvalósítani az elképzeléseidet. A gyorstalpaló után (amely igazán egyszerű lesz) egy közös zenélésébe szeretnénk foglalni az elsajátított technikákat. Ha érdekel ez az irányzat, akkor emailben jelezd szándékod és akár biztosítani tudunk számodra egy MIDI kontrollert is, amely segítségével expresszíven kifejezheted zenei érzéseidet. 
Egy különleges zenei élmény vár rátok, gyertek, gyertek, vár a zene! 

Csasznyi Imi

A Folkbeat zenekar alapító tagja és frontembere, e mellett számos népzenei, könnyűzenei és komolyzenei produkcióban hallhattuk már. Zenei rendezője volt a Fővárosi Nagy Cirkusz Szent boszorkány című előadásának és vendég zenészként is sok koncertet, lemez felvételt vállal (Aurevoir, Bordó Sárkány, Söndörgő, Sebő együttes, Juhász zenekar, Pendergő zenekar, Cécó banda, Anime musice, Kárpátia). Továbbá dolgozott már Rúzsa Magdival, Herczku Ágnessel, Hetényi Milánnal, Porteleki Lászlóval, Herczeg Flórával, Csík Jánossal, Sebő Ferenccel, Ferenczi Györggyel és még sorolhatnám.
Eddigi zenekarai: Góbé zenekar, Pengetős trió, Jóanépi, Szárma tamburazenekar
 

Tokodi Krisztofer

Jelenleg a Pécsi Tudomány Egyetem Elektronikus Zene és Médiaművészet szak hallgatója. Lassan több mint egy év tizede foglalkozik elektronikus zene írással és annak technikáival. Korábban a Varázsló Kertje népzenei formációban hallhattuk hangszeres pozícióban. Számos más koprodukcióban is részt vett, köztük a Senki Házával, Ábrahám Mátéval, a Hippiecore Stúdió tagjaival, ZingamaSoundban,… Jelenleg a 143°, azaz a pécsi experimentális elektronikus zenei szakest szervezője, ahol az élő elektronikus zenei fellépések mellet audio-reaktív vizuális produkciókat is készít. Az élő elektronikai előadások mellett lemezlovasként is sikerült bizonyítani már számos budapesti, szegedi és pécsi klubban.
 

Jelentkezni Szerda Zsófinál lehet, a desiresofi@gmail.com e-mail címen. A tábor augusztus 5.-én kezdődik és augusztus 10.-én, a Malomfesztivál nulladik napján este ér véget. 
Maximális létszám: 15 fő.
Jelentkezési határidő: június 15.
A tábor ára: 7000 dinár, ami tartalmaz napi háromszori étkezést, részvételt a foglalkozásokra és az esti programokra valamint egy bérletet a Malomfesztiválra.

 

Kapcsolat