GYIK

1) Hogyan lehet eljutni a helyszínre?

Az Info menüpont alatt megtalálod a szükséges információkat. Kerékpárral, vonattal, busszal, gyalogosan. Barátokkal, barátnőkkel, családdal.

2) Lehet-e elővételben jegyet vásárolni?

Igen.

3) Tudok sátorozni? Ha igen, hol és mennyibe kerül?

A fesztivál területén biztosítunk külön sátorhelyet, az oromi medence körül. A táborozás ingyenes.

4) Lehet-e bevinni ételt, italt?

Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt igen. Élelmiszert kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a fesztivál területére. Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

5) Lehet a helyszínen ételt, italt vásárolni?

Igen, lesz büfé, ahol pénztárcabarát árakon juthattok ételhez, italhoz. Vega konyha is lesz.

6) Mit nem lehet bevinni?

A Malomfesztivál szervezősége különös figyelmet szentel a látogatók testi épségének védelméért. Ezért ilyen (mások testi épségét veszélyeztető) tárgyakat tilos behozni. A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rúgóskés, gázspray, ólmosbot, stb), ez szabálysértésnek minősül.

Ezenkívül tűz- és robbanásveszélyes anyagokat (pl. camping gázpalackot), valamint alkoholtartalmú italt. Szerbiában mind a könnyű, mind pedig a kemény drogok fogyasztása és birtoklása büntetendő cselekmény, ezért a Malomfesztiválra is szigorúan tilos a behozataluk!

7) Milyenek a higiéniás körülmények (zuhanyzó, WC, meleg víz)?

A helyszínen biztosítunk mobil WC-ket. A közeli medencénél zuhanyzási lehetőség is biztosított. A zuhany hőmérséklete a nyári időhöz mérten pont megfelelően hűsítő lesz.

8) Lesz felügyelet, biztonsági szolgálat?

A fesztivál egész területén lesz felügyelet, a parkoló- és sátorhelyeknél is, viszont az értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

9) Hol lehet parkolni? Lesz őrzött parkoló?

A fesztivál területén kívül biztosítunk parkolási lehetőséget. Az értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk! A fesztivál területére engedély nélkül szigorúan tilos gépjárművel behajtani.

10) Kihez fordulhatok, ha segítségre van szükségem?

A malomban található információs pultnál készségesen állunk rendelkezésedre. Fordulj bizalommal a szervezőkhöz!

11) Szabad a helyszínen tüzet gyújtani?

A helyszínen tüzet gyújtani SZIGORÚAN TILOS!

Kapcsolat