Kik is vagyunk?

A szervezők

A szervezés egy részét hivatalosan a magyarkanizsai székhelyű Wemsical Serbia Ifjúsági és Kulturális Egyesület végzi. A szervezet 2014 augusztusában alakult, egyik fő célkitűzűséül, hogy a Malomfesztiválból egy hosszútávon működőképes, jövőbetekintő összművészeti felülelet hozzon létre, amely szorgalmazza az alternatív kifejezésmódok ápolását, a toleranciát, a hagyományápolást és az új hagyományok megteremtését, egy szóval az egyes szám első személyétől. Röviden megfogalmazva, az „én” fogalmától a többes szám első személyéig, a „mi” fogalmáig tartó folyamatot hozzon létre. Mindezt egy élő, újraéledő, lélegző épület, az oromi szélmalom tövében, ahol kiállítások, műhelymunkák és vetítések valósulnak meg.

A Malomfesztivál szervezését továbbá hathatósan támogatja az oromi helyi közösség, az oromi helyi lakosság és a szervezőcsapat ismeretségi körei: baráti zenekarok, partner-művészek, családtagok, szellemi és eszmei támogatók. Klikk idea partnerekhez.

Fontos kiemelni, hogyha már egyszer megosztottad az eseményt vagy beszélsz róla, akkor már segítetted ügyünket és már a szervezők között tartunk számon. Köszönjük, te egy jó ember vagy!

A csapattagok személyes referenciái közé többek között ezek tartoznak: Nyári Ifjúsági Játékok, Yellow Spots balkáni turné, Ashen Epitaph Közép-Európai turné, Lábos Electric Orchestra management/fellépések, Középiskolások Művészeti Vetélkedője, KMV-bulik (Watch My Dying, Ska-Pécs, Pannonia Allstars Orchestra, Eyesburn, Lóci játszik, Supernem), Desiré Central Station Fesztivál, Malomfesztivál, Go Sk8 Days, vajdasági közösségépítő kaláka.

Ha meg akarsz minket ismerni, akkor egy soha visszatérő alkalom lesz, hogy együtt barátkozzunk 2022 augusztusában is Oromon, Magyarkanizsa községben!

Kapcsolat