ÖRÖM ZENE - ZENEI TÁBOR

Táborvezető: KeRTész EndrE

Minden nap hangok vesznek körül és szeretnéd kicsit érteni őket? Lüktet benned az ősi ritmus?Énekelsz a zuhany alatt? Esetleg játszol valamilyen hangszeren? Szívesen zenélnél másokkal? Ha a válaszod talán/esetleg/vágjunk bele, akkor várjuk jelentkezésed! 
A zenei műhely során létrehozzuk a saját zenénket, a résztvevők közös rezgésének kihangosítását. Egybegyúrúnk népzenét, jazzt, komolyzenét, punkot, szabad improvizációt, tangót, elektronikus stílusokat és dadát, majd kíváncsi hallójáratokba töltjük. A műhely ideje alatt megismerjük és kipróbáljuk egymás zenei stílusát, létrehozunk egy előadást, amit a tábor végén be is mutatunk. 


Kertész Endre gyerekkora óta zenél. Bécsben diplomázott csellóművész szakon és azóta is szélesíti zenei horizontját. Kamarapartnere volt Hobónak, Szirtes Edina Mókusnak, Palya Beának, Zsédának, Lantos Zoltánnak, Kovács “Magony” Ferencnek. Játszott török zenét, metált, jazzt, sanzont, szabad zenét, soundpaintinget. Rendszeresen dolgozik kortárs táncos és színházi produkciókban, 
amikhez néha zenét is szerez. Jelenleg tagja a Lajkó Félix Bandnek, a Sickratman Intim Kártettnek, a Budapest Improvisation Orchestrának, A Grecsó Krisztián és Zoltán összművészeti esteknek, a Programozott Sejthalál 
avantgard együttesnek, a Gecó és a Fa, a ¡Nosnach, 
a Paavo Nurmi és a More von dir formációknak, és rendszeresen lép fel egyedül egy loop pedál társaságában. 

A táborba Szerda Zsófinál lehet jelentkezni, a desiresofi@gmail.com e-mail címen. 
Dátum: augusztus 8-13.
Helyszín: Orom, a Malom mellett.
A tábor ára: 6000 dinár, mely tartalmazza a napi háromszori étkezést, a foglalkozásokon való részvételt, és egy bérletet a Malomfesztiválra.
Kérjük, küldj egy rövid önéletrajzot, melybe foglald bele milyen hangok foglalkoztatnak, 
esetleg mit énekelsz, játszol szívesen, játszol-e hangszeren, milyen szinten, stb. 
Résztvevők életkora: min 16 év 
Létszám: maximum 20 fő

Kapcsolat